3 maart 2004
We zijn al bijna weer 2 weken thuis en beginnen weer een beetje onze draai te vinden. Langs deze weg willen wij graag iedereen bedanken voor de leuke kaarten, tekeningen, e-mails, gastenboekberichtjes, sms-jes, voicemailberichten, cadeautjes, lekker eten, steun en toeverlaat, en al datgene wat voor ons de afgelopen periode iets aangenamer heeft gemaakt. Het is fijn om te weten dat zoveel mensen met ons meeleven. Allemaal ontzettend BEDANKT!


Omdat wij een dagboek bij zijn gaan houden over de ziekte en behandeling van Michelle, hebben wij besloten dit dagboek op internet te plaatsen voor familie, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden, aangezien wij de komende maanden niet in de gelegenheid zullen zijn iedereen te woord te staan. Iedereen die daar interesse in heeft, kan vanaf nu lezen op deze website hoe het met Michelle gaat tijdens haar behandeling.

Voor ons heeft het dagboek ook een therapeutische werking; de ervaringen en indrukken die wij op doen in deze zware tijd, kunnen wij op deze manier van ons af schrijven. Dit blijkt een goede manier van verwerken te zijn. Ook is dit dagboek voor Michelle geschreven, zodat zij dit later terug kan lezen.

Deze website is mede tot stand gekomen met medewerking van Martin, waar wij hem heel dankbaar voor zijn.


Lettertype controleren ?